Kuljetusyrittäjä Vesa Mustapää syntyi autoilijaksi

Kuljetusliike Mustapäällä on pitkät perinteet alueen kuljetusten tarjoajana. Veijo Mustapää aloitti autoilijana jo 1960-luvun alkupuolella. Sen aikaisiin ajoihin kuului maitotonkkien kuljetus tuottajilta Meijerille.

Vesa Mustapää aloitti itsenäisenä yrittäjänä vuonna 1981 Savonlinnassa, kun hänen isänsä Veijo Mustapää luopui yritystoiminnasta.

1990-luvun alussa kuljetusliikkeeseen hankittiin kuorma-auton rinnalle myös pakettiauto palvelemaan paremmin erilaisia kuljetustarpeita. Liiketoiminnan alkuvuosina ajettiin pääasiassa leipomotuotteita ja huonekaluliikkeiden ajoja sekä yksityisasiakkaiden muuttokuljetuksia. Vähitellen kalusto lisääntyi ja toiminta kasvoi, kun yhtiö laajensi rahti- ja jakelutoimintaansa. Vuonna 2013 alkoi seuraava sukupolvenvaihdos, kun Vesan poika Joni aloitti toimitusjohtajana yrityksessä.

Nykyisin yritys toimii kuuden kuorma-auton ja viiden pakettiauton vahvuudella. Tarjottaviin palveluihin kuuluvat muutto- ja rahtipalveluiden lisäksi, kalustekuljetukset sekä asennus- ja kasauspalvelut, pikarahtipalvelut ja varastointipalvelut.